Maak kennis met
de Jonge
Klimaatagenda

De Jonge Klimaatagenda

Wij, jongeren van nu, moeten straks leven met de gevolgen van klimaatverandering. En we zijn ook de laatsten die er iets aan kunnen doen. Jongeren verdienen een stem om hun eigen duurzame toekomst vorm te geven. Als Jonge Klimaatbeweging vertegenwoordigen we de stem van meer dan 70 jongerenorganisaties in Nederland in de Jonge Klimaatagenda. De nieuwe Jonge Klimaatagenda wordt op klimaatfestival We Are Tomorrow gelanceerd. Kun je niet wachten? Hieronder een sneak peak.

Hoe we werken, wonen, reizen, eten en leren in 2050:

Ben jij het eens met de Jonge
Klimaatagenda?

In de Jonge Klimaatagenda wordt de visie van jongeren op hun duurzame toekomst beschreven en deze wordt op 12 oktober gelanceerd. In de animatievideo's bovenaan deze pagina krijg je een sneak peak per thema. Ben je al helemaal overtuigd? Onderschrijf dan hier de Jonge Klimaatagenda!
[gravityform id=3 title=false description=false ajax=true]

VOLG ONS OP ONZE SOCIALS VOOR UPDATES

MOBILITEIT
Ben jij altijd iedereen ver vooruit en verplaats jij je al op een hoverboard? Of pak je nog vaak het vliegtuig voor een stedentrip? Check in welk jaar jij leeft!
ONDERWIJS
Staat duurzaamheid bij jouw school of universiteit hoog in het vaandel? Of wordt er nog helemaal geen afval gescheiden of lesgegeven in duurzaamheid? Check in welk jaar jij leeft!
VOEDING
Eet jij al veganistisch en kan je niet eens meer voorstellen dat je geen eigen tasje bij je hebt? Of is een danoontje jouw favoriete toetje en houd je enorm van de snacks uit 2000? Check in welk jaar jij leeft!
WERKEN
Ben jij al lang aan de slag in de duurzame sector, of zijn houd je in jouw werk niet zo veel rekening met het klimaat? Check in welk jaar jij leeft!
WONEN
Kan jij je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst iets nieuws hebt gekocht voor in je huis, of ben je nog niet zo goed in het scheiden van afval? Check in welk jaar jij leeft!